GRUNDOPIT - versiunea cu lansare din camin

 ... spatiu minim de lansare

 pitcamin

 Versiunea din camin poate fi aplicata pentru realizarea unui bransament la canalizare sau a unui bransament de cablu de date. Deseori, cablurile optice sint instalate in interiorul canalizarii intr-o teava de protectie de 50mm.

Inainte de a porni operatia de forare, este important a se cunoaste informatii despre orice fel de conducte adiacente si tipul de sol de la adincimea unde se intetioneaza a se fora. Unitatea de foraj este instalata pe un cadru de operare in cel mai apropiat camin. Anterior, cadrul de operare hidraulic este plasat in pozitia de lucru si asigurat de peretii caminului. El se ajusteaza la diametrul interior al caminului. Cabluri suplimentare de sustinere asigura pozitia cadrului de operare

Inainte de toate, se caroteaza o gaura de 150 mm diametru prin peretele caminului. Apoi carota se schimba cu sapa de foraj si prajinile de 50 cm lungime. Prajinile sint apoi impinse in succesiune rapida, iar traseul gaurii este supravegheat cu sistemul de radiolocatie, si daca este nevoie, se fac corecturile necesare. Este necesara utilizarea fluidului de foraj, care a fost amestecat in prealabil. Fluidul de foraj se recupereaza si aruncat in locurile special amenajate. Sapa poate fi condusa prin peretele casei catre pivnita prin gaura pregatita dinainte.

Apoi, la revenire,se poate atasa un largitor pentru a largi gaura pilot. Protectia pentru cablul optic este trasa simultan cu largirea gaurii. Dupa acestea urmeaza operatiile uzuale cum ar fi etansarea gaurilor, instalarea si conectarea cablului optic.

… Specificatii Tehnice

  • Cuplu maxim 1000 Nm
  • Destinat instalarilor de bransamente cabluri optice
  • Unitatea este instalata intr-un camin, in care anterior s-a carotat o gaura
  • Lungimea maxima a forajului (in functie de sol) < 50 m
  • Diametrul maxim largit 150 mm, pentru teava diametru max. 125 mm
  • 40kN forta de inaintare si 40kN forta de tragere
  • Sistem amestec de mare capacitate (1100l) tip MA 09
  • Unitate hidraulica compacta 37kW cu compresor 1,7mc/min la 10 bar

 

…Caracteristici

  • Aplicabil in spatiu minim de instalare LxWxH 950 x 430 x 450 mm
  • Aplicabil din camine cu dimensiuni interioare de minim 1m
  picamin2                
   

Pentru detalii despre GRUNDOPIT POWER, dati click aici.

Pentru detalii despre GRUNDOPIT Keyhole, dati click aici.

Pentru detalii privind accesoriile pentru GRUNDOPIT, dati click aici.

CERE OFERTA GRUNDOPIT SCHACHT!