Motocompresoare aer KAESER

kaeser  

Fabricat in Germania

Probabil cele mai bune compresoare din lume - MOBILAIR de la Kaser, sunt fabricate într-o unitate de producţie modernă amplasată în imediata apropiere a fabricii centrale KAESER din Coburg, nordul Bavariei. Echipată cu cea mai nouă tehnologie, recent modernizata fabrică de compresoare mobile se mândreşte cu sistemul certificat de TÜV (autoritatea germană de inspecţie tehnică) pentru testarea zgomotului în câmp liber, o instalaţie performantă de vopsire cu pulberi şi o logistică de producţie super-eficientă. Cu timpi minimi pentru transport şi manipulare, personalul calificat de la KAESER poate asambla diferite dimensiuni de compresoare mobile cu diverse grade de echipare pentru a satisface nevoile specifice ale clienţilor noştri.

 sigma profile    Sigma Profile
Fiecare din blocurile de compresie KAESER este echipat cu rotoare SIGMA PROFILE cu un consum redus de energie. Componentele fabricate la cele mai înalte standarde şi rulmenţii cu role aliniaţi cu precizie asigură o durată de viaţă îndelungată şi o fiabilitate maximă.
 user    Construcţie prietenoasă cu utilizatorul
Compresoarele mobile MOBILAIR sunt simplu de operat, asigură accesibilitate excelentă la componente şi sunt uşor de întreţinut. Sunt dotate de-asemenea cu monitorizare şi oprire automată.
 antifrost    Control Anti-Frost patentat
Sistemul patentat Anti-Frost, special proiectat de KAESER pentru compresoarele mobile, reglează automat temperatura de funcţionare în funcţie de temperatura mediului ambiant. Împreună cu ungătorul opţional pentru scule, acesta nu doar că previne îngheţarea sculelor pneumatice ci şi măreşte disponibilitatea şi durata de viaţă a acestora.

 

 Specificatii Tehnice                                                    

Seriile: MOBILAIR M13 - M350

Debit aer: 0,75 - 34,00 mc/min

Putere motor: 7,5 - 265 kW

Presiune: 7 - 15 bar 

mobilair

 

Click aici pentru a descarca prospectul tehnic al gamei MOBILAIR

CERE OFERTA MOTOCOMPRESOR KAESER!

Compresoare
Compresoare
Compresoare