GRUNDODRILL 18 ACS - All Condition System

Provocarile forajului orizontal dirijat in roca rezulta din conditiile complexe ale solului. Traseele care trebuiesc realizate prin conditii alternative ale solului, sunt mult mai sofisticat de executat.

 GRUNDODRILL 18 ACS

THE KING OF ROCK

Prin realizarea noului model, GRUNDODRILL 18 ACS, TRACTO-TECHNIK a facut un salt in ceea ce priveste capacitatea tehnica si eficienta economica. In clasa sa de performanta, acest utilaj este unic, combinind forajul in roca cu forajul orizontal dirijat standard, si care se adapteaza optim la cele mai dure conditii de lucru. In premiera, este folosit sitemul pinion-cremaliera. GRUNDODRILL 18 ACS lucreaza cu un sistem de prajini duble. Tubul interior actioneaza sapa de foraj pentru forajul pilot.  Tubul exterior dirijeaza sapa de foraj in roca, prin rotirea carcasei unghiulare. In soluri dure si pietroase, tubul exterior mai are rolul de protectie, impiedicind blocarea sapei de foraj.

Tubul interior este montat in interiorul tubului exterior, fara a exista uzura. Tubul interior transfera sapei de foraj o viteza de rotatie de pina la 350 de rot/min si un cuplu de pina la 2500 Nm.

In timpul forajului pilot, motorul diesel functioneaza in save mode, la doar 1400 rot/min, realizindu-se astfel economii substaniale de combustibil, cu un consum de sub 8 l/h. In acest mod costurile cu combustibilul sunt reduse drastic. Tot datorita turatiei reduse, nivelul de zgomot este foarte redus. GRUNDODRILL 18 ACS lucreaza cu toate sistemele de daiodetectie cunoscute, realizindu-se astfel foraje orizontal cu adincimi de peste 20 m.

Cabina operatoruui este spatioasa si se poate roti pina la 90 de grade. Toate functiunile utilajului sunt foarte usor de operat si monitorizat cu ajutorul unui display cu touch screen.

Cere oferta GRUNDODRILL 18ACS!

 

 

Pentru detalii despre GRUNDODRILL 15XPT, dati click aici.

Pentru detalii despre GRUNDODRILL 28N, dati click aici.

Pentru detalii privind accesorii pentru GRUNDODRILL, dati click aici.