Despre noi

Firma Tracto-Technik a fost infiintata in localitatea Lennestadt (Germania), in anul 1962 de catre inginerul Paul Schmidt. Initial firma producea numai utilaje pentru extragerea prajinilor si a pal-planselor. La inceputul anilor 70, Tracto-Technik s-a specializat in domeniul utilajelor de foraj orizontal, iar din 2007 a demarat si in domeniul energiei geotermale"

In cele 5 fabrici ale sale,Tracto-Technik produce utilaje pentru instalari subterane de conducte noi si utilaje pentru inlocuirea si reabilitarea conductelor vechi, prin metode trenchless, adica fara sant deschis.

Utilizatorii de astfel de utilaje sunt firmele care lucreaza in domeniul instalarii de conducte pentru apa, gaze, curent, telecomunicatii si canalizare.

Calitatea utilajelor TT "Made in Germany" au cucerit intreaga lume.

TRACTO-TECHNIK are propriile companii in USA, Anglia, Franta si Australia, iar in celelalte tari lucreaza cu dealeri autorizati.

 

                                    
 

Incepind cu anul 1995, VOLTRAK este dealer-ul autorizat al TRACTO-TECHNIK in Romania.

Si aici, in cei 25  ani de activitate, forezele pneumatice GRUNDOMAT, ciocanele GRUNDORAM, utilajele de foraj orizontal dirijat GRUNDODRILL, GRUNDOPIT si utilajele GRUNDOBURST si-au demonstrat puterea, calitatea si fiabilitatea in toate domeniile lor de aplicare: apa, gaze, telecomunicatii etc..

INTOTDEAUNA APROAPE DE TINE!

In calitate de unic partener TT in Romania, noi, VOLTRAK SRL, suntem permanent linga tine cu informatii, suport tehnic, service si piese schimb originale pentru toata gama de utilaje de foraj orizontal produse de TRACTO-TECHNIK.